Modern Rönesans Modada Klasisizme Dönüş

Modern Rönesans: Modada Klasik Öğelerin Canlandırılması Modadaki çağdaş rönesans hareketi son yıllarda ivme kazanan bir trenddir. Bakışım, balans ve nispet benzer biçimde klasik unsurlara geri dönüşle karakterize edilir. Modern rönesans hareketinden etkilenen tasarımcılar çoğu zaman bu unsurları hem şık bununla beraber işlevsel olan zarif ve zamansız giysiler yaratmak için kullanırlar. Rönesans Modası Rönesans, Avrupa’da 14. yüzyıldan 17. yüzyıla kadar gerçekleşen büyük sanat içerikli ve kültürel başarıların yaşandığı bir dönemdi. Bu zamanda, sanat, mimari ve modanın gelişiminde derin bir tesiri olan klasik antik çağa olan alaka tekrar canlandı. Modada Rönesans, büyük deneyler ve yeniliklerin yaşandığı bir dönemdi. Tasarımcılar yeni kumaşlar, renkler ve silüetler denemeye başladılar. Ek olarak tasarımlarına uçuşan elbiseler, tunikler ve sabahlıklar benzer biçimde klasik öğeler eklemeye başladılar. Rönesans büyük bir sosyal değişiklik zamanıydı ve bu, günün modasına yansıdı. Hanımefendiler daha aleni kıyafetler giyinmeye başladı ve erkekler daha basit ve şık kıyafetler giyinmeye başladı. Rönesans Modasının Temel Özellikleri Rönesans modasının […]

Modern Rönesans Modada Klasisizme Dönüş

Modern Rönesans: Modada Klasik Öğelerin Canlandırılması

Modern Rönesans: Modada Klasik Öğelerin Canlandırılması

Modadaki çağdaş rönesans hareketi son yıllarda ivme kazanan bir trenddir. Bakışım, balans ve nispet benzer biçimde klasik unsurlara geri dönüşle karakterize edilir. Modern rönesans hareketinden etkilenen tasarımcılar çoğu zaman bu unsurları hem şık bununla beraber işlevsel olan zarif ve zamansız giysiler yaratmak için kullanırlar.

Rönesans Modası

Rönesans, Avrupa’da 14. yüzyıldan 17. yüzyıla kadar gerçekleşen büyük sanat içerikli ve kültürel başarıların yaşandığı bir dönemdi. Bu zamanda, sanat, mimari ve modanın gelişiminde derin bir tesiri olan klasik antik çağa olan alaka tekrar canlandı.

Modada Rönesans, büyük deneyler ve yeniliklerin yaşandığı bir dönemdi. Tasarımcılar yeni kumaşlar, renkler ve silüetler denemeye başladılar. Ek olarak tasarımlarına uçuşan elbiseler, tunikler ve sabahlıklar benzer biçimde klasik öğeler eklemeye başladılar.

Rönesans büyük bir sosyal değişiklik zamanıydı ve bu, günün modasına yansıdı. Hanımefendiler daha aleni kıyafetler giyinmeye başladı ve erkekler daha basit ve şık kıyafetler giyinmeye başladı.

Rönesans Modasının Temel Özellikleri

Rönesans modasının birtakım temel özellikleri şunlardır:

  • Bakışım
  • Balans
  • Nispet
  • Akıcı çizgiler
  • Detaylı bilgiler
  • Varlıklı renkler
  • Lüks kumaşlar

Erkekler Rönesans Modası

Rönesans dönemindeki adam modası tunikler, cübbeler ve yelekler benzer biçimde bolca kıyafetlerle karakterize ediliyordu. Erkekler ek olarak bere, şapka ve tüylü şapka benzer biçimde muhtelif şapkalar da giyiyordu.

Renk açısından erkekler çoğu zaman siyah, kahverengi ve gri benzer biçimde nefes renkler giyerlerdi. Sadece ara ara parlak renkli bir atkı ya da kuşakla bir renk sıçraması eklerlerdi.

Adamların Rönesans modası bununla birlikte kılıç, hançer ve mücevher benzer biçimde muhtelif aksesuarlarla da karakterize ediliyordu.

Hanımefendi Rönesans Modası

Rönesans dönemindeki bayan modası uçuşan elbiseler, elbiseler ve eteklerle karakterize ediliyordu. Hanımefendiler ek olarak boynuzlu antet, başörtüsü ve peçe benzer biçimde muhtelif başlıklar da takıyorlardı.

Renk açısından, hanımefendiler çoğu zaman kırmızı, mavi ve yeşil benzer biçimde parlak renkler giyerlerdi. Ek olarak kürkler, mücevherler ve öteki pahalı kumaşlarla bir lüks dokunuşu eklerlerdi.

Hanımefendi Rönesans modası bununla birlikte yelpaze, eldiven ve mücevher benzer biçimde muhtelif aksesuarlarla da karakterize ediliyordu.

Rönesans Modasında Aksesuarlar

Aksesuarlar Rönesans modasının mühim bir parçasıydı. Erkekler ve hanımefendiler görünümlerini tamamlamak için muhtelif şapkalar, eldivenler, mücevherler ve öteki aksesuarlar takıyorlardı.

Rönesans döneminde en popüler aksesuarlardan bazıları şunlardır:

  • Şapkalar
  • Eldivenler
  • Mücevher
  • Eşarplar
  • Kuşaklar
  • Çantalar
  • Hayranlar

Rönesans Modasında Saç Modelleri ve Makyaj

Saç modelleri ve makyaj da Rönesans modasının mühim parçalarıydı. Erkekler çoğu zaman saçlarını kısa ve muntazam takarken, hanımefendiler saçlarını uzun ve dalgalı takardı.

Makyaj açısından hanımefendiler nefes, porselen bir cilt elde etmek için muhtelif mamüller kullandılar. Ek olarak yanaklarına ve dudaklarına renk katmak için allık kullandılar.

Rönesans Modasının Renk Paleti

Rönesans modasının renk paleti çoğu zaman nefes ve mütevazı idi. Erkekler çoğu zaman siyah, kahverengi ve gri giyerken, hanımefendiler parlak renkler giyerdi, mesela

Antet Yanıt
Rönesans 14. yüzyıldan 17. yüzyıla kadar olan Avrupa zamanı periyodu
Moda Muayyen bir dönemde giyilen kıyafet seçimi
Klasik Antik Yunan ve Roma medeniyetleriyle alakalı
Unsur Bir şeyin bir parçası ya da yönü
Canlanma Bir şeyin eski haline döndürülmesi
Lütfen Okuyun  Şehir Işıkları, Podyum Geceleri Kentsel Modanın Işıltısına Bir Bakış

II. Rönesans Modası

Rönesans, 14. yüzyıldan 17. yüzyıla kadar Avrupa’da gerçekleşen sanat içerikli, kültürel ve entelektüel bir tekrar doğuş dönemiydi. Bu zamanda klasik antik çağa olan alaka tekrar canlandı ve bu tesir modaya yansıdı.

Rönesans döneminde adam giysileri daha dar ve hususi dikimli hale geldi ve bayan giysileri daha heybetli ve lüks oldu. Hem erkekler bununla beraber hanımefendiler oldukca fazla mücevher takıyordu ve şapkalar da popülerdi.

Rönesans periyodunun en ikonik moda parçalarından bazıları; yeleği, sabahlığı, farthingale’i ve fırfırı ihtiva eder.

Modern Rönesans: Modada Klasik Öğelerin Canlandırılması

III. Rönesans Modasının Temel Özellikleri

Rönesans modası, ihtişamı, aşırılığı ve ayrıntılara gösterdiği özenle karakterize edildi. Ek olarak, yeni kumaşların, renklerin ve stillerin tanıtılmış olduğu büyük bir yenilik zamanıydı. Rönesans modasının birtakım temel özellikleri şunlardır:

  • Nakış, dantel ve mücevher benzer biçimde detaylı ve süslü detaylar
  • Çoğu zaman korse ile sıkıştırılan bele odaklanma
  • Hanımefendiler için geniş, dökümlü etekler ve erkekler için dar paça pantolonlar
  • Şapkalar, kepler ve duvaklar dahil olmak suretiyle muhtelif başlıklar
  • İpek, kadife ve brokar benzer biçimde egzotik kumaşlar
  • Kırmızı, mavi ve altın benzer biçimde parlak renkler

Rönesans modası büyük bir yaratıcılık ve deneyselliğin zamanıydı ve moda dünyasında kalıcı bir miras bıraktı.

IV. Erkekler Rönesans Modası

Adamların Rönesans modası, bolca, uçuşan silüetler, canlı renkler ve heybetli detaylarla karakterize ediliyordu.

Adamların Rönesans giyiminin en ikonik parçalarından biri, bir gömleğin üstüne giyilen dar bir ceket olan dubleydi. Dubleler çoğu zaman kadife ya da ipekten yapılırdı ve nakış, dantel ve öteki süslemelerle süslenirdi.

Erkekler ek olarak ayak bileklerinde toplanan dar pantolonlar olan çoraplar giyerlerdi. Çoraplar çoğu zaman yün ya da ketenden yapılırdı ve çoğunlukla çizgili ya da desenli olurdu.

Adamların Rönesans ayakkabıları botlar, ayakkabılar ve sandaletleri içeriyordu. Botlar çoğu zaman deriden yapılırdı ve çoğu zaman tokalar ya da öteki süslemelerle süslenirdi. Ayakkabılar çoğu zaman deri ya da kumaştan yapılırdı ve çoğu zaman düz ya da alçak topuklu olurdu. Sandaletler çoğu zaman deri ya da kumaştan yapılırdı ve aleni burunlu ve topuklu olurdu.

Adamların Rönesans şapkaları içinde kepler, bereler ve geniş kenarlı şapkalar yer alıyordu. Şapkalar çoğu zaman keçe ya da yünden yapılırdı ve çoğu zaman tüyler ya da öteki süslemelerle süslenirdi. Bereler çoğu zaman keçe ya da yünden yapılırdı ve çoğu zaman çizgili ya da desenli olurdu. Geniş kenarlı şapkalar çoğu zaman saman ya da keçeden yapılırdı ve çoğu zaman tüyler ya da öteki süslemelerle süslenirdi.

Modern Rönesans: Modada Klasik Öğelerin Canlandırılması

V. Hanımefendi Rönesans Modası

Hanımefendi Rönesans modası, gösterişliliği, heybetli bilgileri ve lüks kumaşların kullanımıyla karakterize ediliyordu.

Hanımefendilerin Rönesans modasının en bariz özelliklerinden biri, çan biçimli bir karaltı meydana getiren büyük çemberli bir etek olan farthingale’in kullanımıydı. Farthingale’ler çoğu zaman balina kemiği ya da metal benzer biçimde sert malzemelerden yapılırdı ve fazlaca geniş olabilirlerdi, ara ara 6 feet’in üstünde bir çapa ulaşabilirlerdi.

Hanımefendi Rönesans modasının bir öteki mühim unsuru, dar bir bel ve sıkı bir figür yaratmak için giyilen korselerin kullanımıydı. Korseler çoğu zaman keten ya da ipekten yapılırdı ve çoğu zaman dantel, nakış ya da öteki süslemelerle yoğun bir halde süslenirdi.

Lütfen Okuyun  Cesur ve Güzel Günümüz Modasıyla Nasıl Fark Yaratabilirsiniz

Hanımefendi Rönesans modası, gecelikler, kombinezonlar, korsajlar, kombinezonlar ve kollar dahil olmak suretiyle muhtelif öteki kıyafetleri de içeriyordu. Gecelikler çoğu zaman uzun ve dökümlüydü ve çoğu zaman kadife, ipek ya da brokar benzer biçimde lüks kumaşlardan yapılırdı. Chemisette’ler cilde yakın giyilen hafifçe iç çamaşırlarıydı. Korsajlar, kombinezonun üstüne giyilen dar giysilerdi ve çoğu zaman dantel ya da öteki narin detaylara sahipti. Etek etek kurmak için kombinezonlar geceliğin dibine giyilirdi ve kollar uzun ya da kısa olabilirdi.

Hanımefendi Rönesans modası ek olarak mücevher, şapka ve antet benzer biçimde aksesuarların kullanımıyla da karakterize edildi. Mücevherler çoğu zaman altın, gümüş ya da kıymetli taşlardan yapılırdı ve çoğu zaman detaylı düzenlemelerle giyilirdi. Şapkalar ve başlıklar da popüler aksesuarlardı ve keçe, saman ya da kadife benzer biçimde muhtelif malzemelerden yapılabilirdi.

Hanımefendilerin Rönesans modası, üst sınıfların zenginliğini ve refahını yansıtan karmaşa ve detaylı bir stildi. Modada büyük yaratıcılık ve yenilik zamanıydı ve takip eden birçok stilin temelini attı.

Modern Rönesans: Modada Klasik Öğelerin Canlandırılması

VI. Rönesans Modasında Aksesuarlar

Aksesuarlar, hem erkekler bununla beraber hanımefendiler için Rönesans modasının mühim bir parçasıydı. Statü, zenginlik ve kişiliği imlemek için kullanılırlardı. En popüler aksesuarlardan bazıları şapkalar, mücevherler, eldivenler ve çantalardı.

Şapkalar hem erkekler bununla beraber hanımefendiler için yaygın bir aksesuardı. Keçe, kürk ve saman benzer biçimde muhtelif malzemelerden yapılırdı. Şapkalar çoğu zaman tüyler, kurdeleler ve öteki süslemelerle süslenirdi.

Mücevherler hem erkekler bununla beraber hanımefendiler için popüler bir aksesuardı. Altın, gümüş ve bronz benzer biçimde muhtelif metallerden yapılırdı. Mücevherler çoğu zaman şahsi ya da dini öneme haiz semboller ya da resimlerle işlenirdi.

Eldivenler hem erkekler bununla beraber hanımefendiler için bir öteki popüler aksesuardı. Deri, ipek ve kadife benzer biçimde muhtelif malzemelerden yapılırdı. Eldivenler çoğu zaman nakış ya da dantel ile süslenirdi.

Çantalar hanımefendiler için popüler bir aksesuardı. Deri, ipek ve kadife benzer biçimde muhtelif malzemelerden yapılırdı. Çantalar çoğu zaman nakış ya da dantel ile süslenirdi.

Aksesuarlar Rönesans modasının mühim bir parçasıydı. Statü, zenginlik ve kişiliği imlemek için kullanılırdı. Ek olarak takan kişiyi tabiatın etkilerinden korumaya da destek olurlardı.

Modern Rönesans: Modada Klasik Öğelerin Canlandırılması

VII. Rönesans Modasında Saç Modelleri ve Makyaj

Rönesans modasında saç modelleri ve makyajlar detaylı doğalarıyla karakterize edilirdi. Saçlar çoğu zaman uzun ve dalgalı olurdu ve çoğu zaman örgüler, bukleler ve öteki karmaşa tasarımlarla şekillendirilirdi. Makyaj da yoğun bir halde kullanılırdı ve çoğu zaman oldukca acıklı bir halde uygulanırdı.

Rönesans’ın en popüler saç modellerinden bazıları şunlardır:

  • Kabarık: Bu saç modeli büyük, hacimli şekliyle karakterize edildi. Fazlaca dolgun ve abartılı bir manzara yaratmak için muhtelif saç parçaları ve maşalar kullanılarak yaratıldı.
  • Pompadour: Bu saç modeli kabarık saça benziyordu, sadece daha azca oranda saç kullanılarak ve daha yapılandırılmış bir halde şekillendirilerek yaratılmıştı.
  • Örgü: Örgüler Rönesans döneminde hem erkekler bununla beraber hanımefendiler için popüler bir saç modeliydi. Çoğu zaman bayağı örgüler ya da daha detaylı tasarımlar dahil olmak suretiyle muhtelif değişik şekillerde giyilirdi.
  • Topuz: Topuz, Rönesans döneminde hanımefendiler içinde popüler bir saç modeliydi. Saçları geriye doğru çekip topuz ya da topuz benzer biçimde muhtelif değişik şekillerde şekillendirerek yaratılıyordu.
Lütfen Okuyun  Parılda ve Sarkıntılık Yap Modern Stilin Sanatı

Rönesans makyajı bununla birlikte acıklı yapısıyla da karakterize edildi. Çoğu zaman oldukca nefes bir ten, kırmızı dudaklar ve koyu gözler yaratmak için kullanılırdı. Rönesans’ın en popüler makyaj mamüllerinden bazıları şunlardır:

  • Beyaz kurşun: Bu, oldukca nefes bir cilt kurmak için kullanılan popüler bir fondöten ürünüydü.
  • Rouge: Yanaklara pembe bir allık kurmak için kullanılan kırmızı bir tozdu.
  • Eyeliner: Göz çevresine koyu bir çizgi çekmek için kullanılırdı.
  • Maskara: Kirpikleri yoğunlaştırmak ve kalınlaştırmak için kullanılırdı.

Saç modelleri ve makyaj Rönesans modasının mühim bir parçasıydı ve fazlaca acıklı ve göze çarpan bir manzara yaratmak için kullanılıyordu.

Rönesans Modasının Renk Paleti

Rönesans modasının renk paleti parlak, canlı renklerle karakterize edildi. En popüler renkler içinde kırmızı, mavi, yeşil, sarı ve mor vardı. Bu renkler çoğu zaman yürekli ve göze çarpan görünümler yaratmak için birbirleriyle kombinasyon halinde kullanılırdı.

Kırmızı, güç, ihtiras ve aşkla ilişkilendirildiği için Rönesans döneminde bilhassa popüler bir renkti. Mavi de kraliyet ve asaletle ilişkilendirildiği için popüler bir seçimdi. Yeşil, tabiatın ve doğurganlığın sembolü olarak görülürken, sarı saadet ve neşeyle ilişkilendirildi. Mor, üretilmesi daha pahalı bir renkti ve netice olarak çoğu zaman varlıklı ve kuvvetli kişilere ayrılmıştı.

Rönesans modasında parlak, canlı renklerin kullanması, önceki dönemlerde popüler olan daha nefes renklerden bir sapmaydı. Renk paletindeki bu değişiklik, Rönesans periyodunun iyimserliğini ve canlılığını yansıtıyordu.

IX. Rönesans Modasında Kullanılan Kumaşlar

Rönesans modasında kullanılan kumaşlar muhtelif ve lüks olup giyenin zenginliğini ve statüsünü yansıtıyordu. En yaygın kumaşlardan bazıları ipek, kadife, saten ve brokardı. Bu kumaşlar çoğu zaman altın ya da gümüş iplikle işlenir ya da süslenirdi ve çoğu zaman parlak renklerle boyanırdı.

İpek, Rönesans modasının en kıymetli kumaşlarından bir tanesiydi ve çoğu zaman Çin’den ithal edilirdi. Elbiseler, sabahlıklar ve cübbeler dahil olmak suretiyle muhtelif kıyafetler yapmak için kullanılırdı. Kadife bir öteki popüler kumaştı ve çoğu zaman yünden ya da ipekten yapılırdı. Çoğu zaman sabahlıklar ve güruh elbiseler benzer biçimde resmi giysiler için kullanılırdı. Saten, çoğu zaman elbiseler ve sabahlıklar için kullanılan pürüzsüz, parlak bir kumaştı. Brokar, çoğu zaman paltolar ve ceketler için kullanılan ağır, dokulu bir kumaştı.

Bu geleneksel kumaşlara ayrıca, Rönesans modası deri, kürk ve dantel benzer biçimde daha sıradışı malzemelerin kullanımını da görmüş oldu. Deri çoğu zaman botlar, eldivenler ve öteki aksesuarlar için kullanılırdı. Kürk ise paltolar, pelerinler ve şapkalar için kullanılırdı. Dantel, çoğu zaman yakalar, manşetler ve öteki detaylar için kullanılan narin, karmaşa bir kumaştı.

Rönesans modasında kullanılan kumaşlar, giyenin zenginliğini ve statüsünü ve modadaki son trendleri yansıtıyordu. Ek olarak hem güzel bununla beraber işlevsel kıyafetler yaratmak için kullanılıyorlardı.

S: Rönesans modasının temel özellikleri nedir?

A: Rönesans modasının en mühim özellikleri içinde dökümlü, naturel kumaşların, canlı renklerin ve karmaşa detayların kullanılması yer alır.

S: Erkekler içinde popüler Rönesans moda trendleri nedir?

A: Erkekler için popüler Rönesans moda trendleri içinde bolca kesimli tunikler, çoraplar, yelekler ve şapkalar yer alır.

S: Hanımefendiler içinde popüler Rönesans moda trendleri nedir?

A: Hanımefendiler için popüler Rönesans moda trendleri içinde elbiseler, gömlekler, farthingales’ler ve başlıklar yer alır.

Barış Tolon, sağlık ve yaşam kalitesi üzerine derin bir tutkuya sahip bir yazardır. Uzun yıllardır alternatif tıp, doğal tedavi yöntemleri ve sağlıklı yaşam konularında araştırmalar yapmakta ve edindiği bilgileri Sifalibilgi.com üzerinden paylaşmaktadır. Barış, aynı zamanda bireylerin günlük yaşamlarında sağlıklı alışkanlıklar geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlayarak, hem teorik hem de pratik çözümler sunmaktadır.

  • Toplam 151 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Klasik Havalılık Zahmetsiz Şıklığa Zamansız Bir Kılavuz

İçindekilerII. Klasik Bir Kıyafetin UnsurlarıII. Klasik Bir Kıyafetin UnsurlarıII. Klasik Bir Kıyafetin UnsurlarıV. Klasik Kıyafetlerinizi KorumakVI. Değişik Durumlar İçin Klasik GiysilerVII. Değişik Mevsimlere Müsait Klasik GiysilerDeğişik Yaşlara Müsait Klasik GiysilerIX. Değişik Hayat Tarzlarına Müsait Klasik Giysiler Klasik Giysiler: Bir Klasik giysiler zamansız ve şıktır, her ortama ahenk sağlar. Bu kılavuz, klasik giysiler yaratmak için bilmenizde fayda olan her şeyi, klasik bir kıyafetin unsurlarını, vücut şeklinize müsait doğru klasik giysisi iyi mi seçeceğinizi, klasik giysiler için nereden alışveriş yapacağınızı ve klasik kıyafetlerinizi iyi mi koruyacağınızı içerecektir. Ek olarak değişik durumlara, mevsimlere, yaşlara ve hayat tarzlarına müsait klasik giysileri de ele alacağız. İster işe giderken, talep eder hususi bir günde, talep eder günlük hayatta giyebileceğiniz yeni bir giysi arıyorsanız, bu kılavuz tam size nazaran. Antet Özellikler Zamansız Yoldam Zarif, sofistike, mütevazı Klasik Giysi Bayağı, ahenkli, zamansız parçalar Zahmetsiz Yoldam Heybetli olmadan bir araya getirilmiş şeklinde görünüyor Klasik Moda Hiç modası geçmeyecek zamansız […]

Epic Elegance Escapade ile Trend Destanınızı Cesaretle Yazın

İçindekilerII. Trend Bir Destan Yazmanın TemelleriBir Mevzu Kura çekmekII. Trend Bir Destan Yazmanın TemelleriV. İkna Edici Bir Mevzu YaratmakII. Trend Bir Destan Yazmanın TemelleriVII. Düzen ve DüzeltmeDestanınızı TanıtmakIX. Geribildirim Almak Epik Zarafet Kaçamağı: Trend Destanınızı Cesaretle Yazın II. Trend Bir Destan Yazmanın Temelleri III. Bir Mevzu Tarzı IV. Karakterlerinizi Geliştirmek V. İkna Edici Bir Mevzu Yaratmak VI. İlgi Cazibeli Diyalog Yazmak VII. Düzen ve Düzeltme VIII. Destanınızı Tanıtmak IX. Geribildirim Almak Tipik Mevzular Zarafet Kaçamak Görünüşte yahut davranışta zarif ve şık olma niteliği. Bilhassa vehamet yahut coşku içeren bir seyahat yahut serüven. Eş anlamlılar: incelik, sofistikelik, zarafet, yoldam, zevk Eş anlamlılar: serüven, seyahat, bulgu, destan, arayış Zıt anlamlılar: kabalık, bayağılık, nezaketsizlik, beceriksizlik, bayağılık Zıt anlamlılar: can sıkıntısı, rutin, monotonluk, donukluk, bezginlik Misal: Şık bir kıyafet giymiş bir karı sokakta yürüyor. Misal: Bir öbek dost plaja kaçamak meydana getirmeye giderler. II. Trend Bir Destan Yazmanın Temelleri Trend bir destan, merkezi bir […]

Göz Alıcı Toplantılar Parıldamak İçin Mükemmel Parti Kıyafetini Bulun

İçindekilerII. Göz Alıcı Parti Kıyafetlerinin ÇeşitleriIII. Doğru Göz Alıcı Parti Giysisi Iyi mi SeçilirIV. Göz Alıcı Bir Parti İçin GiyinmekV. Göz Alıcı Bir Parti İçin GiyinmekVI. Göz Alıcı Bir Parti İçin Saç ve MakyajVII. Göz Alıcı Bir Parti İçin AksesuarlarVIII. Göz Alıcı Bir Parti İçin OjeIX. Göz Alıcı Bir Parti İçin Ayakkabılar II. Göz Alıcı Parti Kıyafetlerinin ÇeşitleriIII. Doğru Göz Alıcı Parti Giysisi Iyi mi SeçilirIV. Göz Alıcı Parti Giysileri AlışverişiV. Göz Alıcı Bir Parti İçin GiyinmekVI. Göz Alıcı Bir Parti İçin Saç ve MakyajVII. Göz Alıcı Bir Parti İçin AksesuarlarVIII. Göz Alıcı Bir Parti İçin OjeIX. Göz Alıcı Bir Parti İçin AyakkabılarSık Sorulan Sorular Hususiyet Yanıt Parti Giysisi Göz alıcı bir parti giysisi, şık ve alımlı olanıdır. Duruma müsait olmalı ve kendinizi özgüvenli ve şık hissettirmelidir. Göz alıcı Göz alıcı, şık ve zarif demektir. Göz alıcı bir parti giysisi kalabalığın arasından sıyrılmanızı ve başları döndürmenizi sağlar. Toplanma Bir araya […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele