İçsel Işıltı Meditasyonu ile Daha Sağlıklı Bir Vücuda ve Zihne Doğru Yol Alın

Meditasyon, fizyolojik ve psikolojik sıhhat için birçok faydası olduğu yayınlanan bir uygulamadır. Stresi azaltmaya, uykuyu iyileştirmeye ve farkındalığı artırmaya destek olabilir. Meditasyon ek olarak genel rahatlık ve ışıltı hissinizi iyileştirmeye destek olabilir. Fizyolojik refahınızı iyileştirmenin bir yolunu arıyorsanız, meditasyon mükemmel bir seçenektir. Her yerde yapılabilen sıradan bir uygulamadır ve herhangi bir hususi ekipman gerektirmez. Meditasyonun fizyolojik sağlığınızı iyileştirmeye destek olabileceği yollardan bazıları şunlardır: Stresi azaltır Uykuyu iyileştirir Dikkatliliği artırır Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirir Ağrıyı azaltır Ruh halinizi iyileştirir Enerji seviyelerini artırır Meditasyona yeni başladıysanız, yavaş başlamanız ve her gün meditasyon yapmış olduğunuz süreyi kademeli olarak artırmanız önemlidir. Ek olarak, başlamanıza destek olması için bir meditasyon öğretmeni ya da terapistle emek harcamayı da düşünebilirsiniz. Meditasyon, fizyolojik refahınızı ve ışıltınızı iyileştirmenize destek olabilecek kuvvetli bir araçtır. Hem içeride hem dışarıda daha iyi hissetmenin bir yolunu arıyorsanız, meditasyon mükemmel bir seçenektir. Antet Yanıt Meditasyon Dikkatin muayyen bir nesneye, düşünceye ya da aktiviteye odaklanarak sakinlik, […]

İçsel Işıltı Meditasyonu ile Daha Sağlıklı Bir Vücuda ve Zihne Doğru Yol Alın

İçsel Işıltı: Meditasyonla Fiziksel Sağlığınızı Geliştirin

Meditasyon, fizyolojik ve psikolojik sıhhat için birçok faydası olduğu yayınlanan bir uygulamadır. Stresi azaltmaya, uykuyu iyileştirmeye ve farkındalığı artırmaya destek olabilir. Meditasyon ek olarak genel rahatlık ve ışıltı hissinizi iyileştirmeye destek olabilir.

Fizyolojik refahınızı iyileştirmenin bir yolunu arıyorsanız, meditasyon mükemmel bir seçenektir. Her yerde yapılabilen sıradan bir uygulamadır ve herhangi bir hususi ekipman gerektirmez.

Meditasyonun fizyolojik sağlığınızı iyileştirmeye destek olabileceği yollardan bazıları şunlardır:

  • Stresi azaltır
  • Uykuyu iyileştirir
  • Dikkatliliği artırır
  • Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirir
  • Ağrıyı azaltır
  • Ruh halinizi iyileştirir
  • Enerji seviyelerini artırır

Meditasyona yeni başladıysanız, yavaş başlamanız ve her gün meditasyon yapmış olduğunuz süreyi kademeli olarak artırmanız önemlidir. Ek olarak, başlamanıza destek olması için bir meditasyon öğretmeni ya da terapistle emek harcamayı da düşünebilirsiniz.

Meditasyon, fizyolojik refahınızı ve ışıltınızı iyileştirmenize destek olabilecek kuvvetli bir araçtır. Hem içeride hem dışarıda daha iyi hissetmenin bir yolunu arıyorsanız, meditasyon mükemmel bir seçenektir.

Antet Yanıt
Meditasyon Dikkatin muayyen bir nesneye, düşünceye ya da aktiviteye odaklanarak sakinlik, rehavet ve yüksek farkındalık durumuna ulaşmayı içeren zihin ve gövde uygulaması.
İçsel Işıltı İç huzuru, saadet ve sağlık duygusuyla tanımlanan bir varoluş hali.
Rahatlık Fizyolojik, psikolojik ve toplumsal açıdan sıhhatli ve iyi olma hali.
Dikkatlilik Ferdin yargılamadan, bir tek şimdiki ana odaklandığı bir farkındalık hali.
Maneviyat Maddi ya da fizyolojik şeylere karşıt olarak insan ruhu ya da canıyla ilgilenme niteliği.

İçsel Işıltı: Meditasyonla Fiziksel Sağlığınızı Geliştirin

II. Meditasyonun Yararları

Meditasyonun fizyolojik ve psikolojik sıhhat açısından pek oldukça faydası olduğu gösterilmiştir, bunlar içinde şunlar yer alır:

  • Azaltılmış stres ve endişe
  • İyileştirilmiş ruh hali
  • Artan odaklanma ve konsantrasyon
  • İyileştirilmiş uyku
  • Azaltılmış ağrı
  • Gelişmiş bağışıklık fonksiyonu
  • Kalp hastalığı ve nüzul riskinin azalması
  • Genel refahın iyileştirilmesi

Bu faydalar, meditasyonun zihni ve bedeni sakinleştirmeye ve kortizol şeklinde stres hormonlarını azaltmaya destek olmasından meydana gelmektedir. Meditasyon ek olarak beynin duyguları düzen ve dikkati odaklama kabiliyetini geliştirmeye destek olabilir.

Meditasyonun yararları ile alakalı daha çok informasyon edinmek istiyorsanız, çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur. Ek olarak topluluğunuzda sunulan birçok değişik meditasyon dersi ve atölyesi bulabilirsiniz.

III. Meditasyon Iyi mi Yapılır

Meditasyon binlerce senedir mevcud bir uygulamadır. Zihninizi şimdiki ana odaklanmaya ve dikkat distribütör şeylerden kurtulmaya eğitmenin bir yoludur. Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır, sadece temel adımlar aynıdır.

1. Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun.
2. Sırtınız dik ve ayaklarınız yere düz basacak halde basit bir pozisyonda oturun.
3. Gözlerinizi kapatın ve birkaç derin soluk alın.
4. Nefesinizin vücudunuza girip çıkışına odaklanın.
5. Zihniniz dağıldığında, dikkatinizi nazikçe nefesinize geri getirin.
6. Arzu ettiğiniz kadar meditasyona devam edin.

Lütfen Okuyun  Varlığınızı Yükseltin Meditasyonun 7 Gizli Faydası

Meditasyon sıkıntılı bir tatbik olabilir, sadece hem de oldukça ödüllendiricidir. Tertipli tatbik ile zihninizi odaklamayı, stresi azaltmayı ve genel refahınızı iyileştirmeyi öğrenebilirsiniz.

Meditasyona adım atmak için birtakım ipuçları:

  • Ilk olarak 5 ya da 10 dakika şeklinde kısa bir müddet meditasyon yaparak başlayın.
  • Meditasyonun temellerini öğrenmenize destek olacak bir meditasyon öğretmeni ya da dersi bulun.
  • Meditasyonu günlük rutininizin bir parçası haline getirin. Ne kadar oldukça ergonomik yapmış olursanız, o denli kolaylaşacaktır.
  • Kendinize karşı sabırlı olun. Meditasyon bir yolculuktur, bir varış noktası değil. Kendinizi hayal kırıklığına uğramış ya da cesaretiniz kırılmış hissettiğiniz zamanlar olacaktır. Yalnız ergonomik meydana getirmeye devam edin ve sonucunda neticeleri görmüş olacaksınız.

Meditasyon, fizyolojik ve psikolojik refahınızı iyileştirmek için kuvvetli bir çalgı olabilir. Meditasyon ile alakalı daha çok informasyon edinmek istiyorsanız, çevrimiçi ve topluluğunuzda birçok kaynak mevcuttur.

İçsel Işıltı: Meditasyonla Fiziksel Sağlığınızı Geliştirin

IV. Değişik Meditasyon Türleri

Birçok değişik meditasyon türü vardır ve her birinin kendine has yararları vardır. En yaygın meditasyon türlerinden bazıları şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu, farkındalığı şimdiki ana getirmeye odaklanan bir meditasyon türüdür. Bu tür meditasyon stresi azaltmaya, odaklanmayı iyileştirmeye ve farkındalığı artırmaya destek olabilir.
  • Vücut tarama meditasyonu, gerginlik ya da rahatsız etme alanları için vücudu taramaya odaklanan bir meditasyon türüdür. Bu tür meditasyon, vücudu ve zihni rahatlatmaya destek olabilir.
  • Rehberli meditasyon, rehberli bir meditasyon ses parçasını dinlemeyi içeren bir meditasyon türüdür. Bu meditasyon türü, meditasyona yeni başlayanlar için yararlı olabilir.
  • Görselleştirme meditasyonu, sakinleştirici ya da rahat bir sahneyi görselleştirmeyi içeren bir meditasyon türüdür. Bu tür meditasyon rahatlamayı teşvik etmeye ve stresi azaltmaya destek olabilir.
  • Mantra meditasyonu, bir mantrayı ya da olumlamayı yine yine tekrarlamayı içeren bir meditasyon türüdür. Bu tür meditasyon, zihnin odaklanmasına ve rahatlamanın teşvik edilmesine destek olabilir.

Keyif aldığınız ve bireysel ihtiyaçlarınıza uyan bir meditasyon türü bulmak önemlidir. Meditasyon yapmanın doğru ya da yanlış bir yolu yoktur ve en mühim şey, devam edeceğiniz bir tatbik bulmaktır.

V. Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon

Meditasyon, yüzyıllardır mevcud ve bütün dinlerden ve kültürlerden insanoğlu tarafınca kullanılan bir uygulamadır. Zihni sakinleştirmenin ve şimdiki ana odaklanmanın bir yoludur. Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır, sadece bütün meditasyon biçimleri birtakım ortak prensipleri paylaşır.

Meditasyon yaptığınızda, aslına bakarsan zihninizi daha odaklı ve bilincinde olmaya eğitiyorsunuz. Bu, stresin azalması, uykunun iyileşmesi ve mutluluğun artması şeklinde bir takım faydaya yol açabilir. Meditasyon ek olarak daha çok öz farkındalık ve şefkat geliştirmenize destek olabilir.

Meditasyona yeni başladıysanız, yavaş başlamanız ve her gün meditasyon yapmış olduğunuz süreyi kademeli olarak artırmanız önemlidir. Ek olarak, uygulamanızda sizi destekleyecek bir öğretmen ya da öbek bulmak isteyebilirsiniz.

İşte yeni başlayanlar için birkaç ipucu:

  • Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun.
  • Kolay bir pozisyonda, bir sandalyeye ya da yere oturun.
  • Gözlerinizi kapatın ve vücudunuzu gevşetin.
  • Nefesinizin içeri ve dışarı akışına odaklanın.
  • Zihniniz dağıldığında, dikkatinizi nazikçe nefesinize geri getirin.
  • Arzu ettiğiniz kadar meditasyona devam edin.
Lütfen Okuyun  Farkındalıklı Haritalama Vücudun İç Manzarasına Rehberli Bir Tur

Meditasyon yaşam boyu devam eden bir uygulamadır ve becerileri geliştirmek süre alır. Sadece tertipli tatbik ile meditasyonun fizyolojik ve psikolojik refahınızı iyileştirmek için kuvvetli bir çalgı olabileceğini görmüş olacaksınız.

İçsel Işıltı: Meditasyonla Fiziksel Sağlığınızı Geliştirin

VI. Stresten Kurtulmak İçin Meditasyon

Stres yaşamın düzgüsel bir parçasıdır, sadece oldukça fazla stres fizyolojik ve psikolojik sağlığınıza zarar verebilir. Meditasyon, rahatlamayı, odaklanmayı ve düşüncelerinizi yönetmeyi öğreterek stresi azaltmanıza destek olabilir.

Meditasyon yaptığınızda, zihninizi şimdiki ana odaklanmaya eğitiyorsunuz. Bu, geçmiş ya da gelecek ile alakalı endişelenerek geçirdiğiniz süre miktarını azaltmanıza destek olabilir. Meditasyon ek olarak negatif fikir ve duyguları bırakmanıza destek olabilir, bu da stres seviyelerini azaltabilir.

Birçok değişik meditasyon türü vardır ve sizin için işe yarayanı bulmak için değişik türleri denemeniz gerekebilir. Birtakım yaygın meditasyon türleri şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu
  • Vücut tarama meditasyonu
  • Odaklanmış dikkat meditasyonu
  • Transandantal meditasyon

Meditasyona yeni başladıysanız, farkındalık meditasyonu şeklinde sıradan bir uygulamayla adım atmak iyi bir fikirdir. Farkındalık meditasyonu nefesinize ve şu ana odaklanmayı ihtiva eder. İnternette ya da kitaplarda birçok rehberli farkındalık meditasyonu bulabilirsiniz.

Meditasyon stresi azaltmanın güvenilir ve etken bir yoludur. Meditasyon ile alakalı daha çok informasyon edinmek istiyorsanız, çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur.

İçsel Işıltı: Meditasyonla Fiziksel Sağlığınızı Geliştirin

VII. Endişe İçin Meditasyon

Endişe, fizyolojik ve psikolojik sağlığımız üstünde mühim bir etkiye haiz olabilen yaygın bir deneyimdir. Meditasyon, stresi azaltmaya, odaklanmayı iyileştirmeye ve rahatlamayı artırmaya destek olabileceğinden kaygıyı tedvir etmek için faydalı bir çalgı olabilir.

Kaygıyı tedvir etmek için meditasyonu kullanmanın birçok değişik yolu vardır. Yaygın yaklaşımlardan biri, basit bir pozisyonda oturmak ve nefesinize odaklanmaktır. Soluk alırken kendinize, “Soluk alıyorum.” deyin. Soluk verirken kendinize, “Soluk veriyorum.” deyin. Bunu birkaç dakika ya da arzu ettiğiniz kadar uzun vakit meydana getirmeye devam edin.

Başka bir yaklaşım da bir mantraya ya da olumlamaya odaklanmaktır. Mantra, yine yine tekrarladığınız bir kelime ya da ifadedir. Olumlama, kendinize tekrarladığınız pozitif yönde bir ifadedir. Hem mantralar bununla beraber olumlamalar zihninizi odaklamanıza ve kaygıyı azaltmanıza destek olabilir.

Ek olarak rahat bir sahneyi görselleştirmek için meditasyonu kullanabilirsiniz. Bu, sakinlik ve rehavet hissi yaratmaya destek olabilir. Birtakım popüler görselleştirme teknikleri içinde kendinizi bir sahilde, ormanda ya da güzel bir bahçede düşlemek yer alır.

Meditasyon, kaygıyı yönetmenin güvenilir ve etken bir yoludur. Kaygıyla savaşım ediyorsanız, doktorunuzla ya da ruh sağlığı uzmanınızla görüşmeniz önemlidir. Meditasyon ve kaygıyı tedvir etmek için öteki stratejileri içeren bir tedavi planı geliştirmenize destek olabilirler.

IX. Uyku İçin Meditasyon

Meditasyon, uyku kalitenizi iyileştirmenin yararlı bir yolu olabilir. Meditasyon yaptığınızda, nefesinize odaklanır ve zihninizi düşüncelerden arındırırsınız. Bu, vücudunuzu ve zihninizi rahatlatmaya destek olabilir ve bu da uykuya dalmayı kolaylaştırabilir.

Lütfen Okuyun  Mistik Anlar Meditasyon Yolculuğu

Uyku için meditasyon yapmanın birkaç değişik yolu vardır. Yaygın bir metot basit bir pozisyonda oturmak ve gözlerinizi kapatmaktır. Nefesinize odaklanın ve zihninizi düşüncelerden arındırmaya çalışın. Zihninize gelen herhangi bir fikir var ise, onları bırakın ve dikkatinizi yine nefesinize getirin.

Yatakta yatarken meditasyon yapmayı da deneyebilirsiniz. Uykuya dalmakta güçlük çekiyorsanız bu destek olabilir. Yatağa girdiğinizde gözlerinizi kapatın ve nefesinize odaklanın. Vücudunuzu ve zihninizi rahatlatmaya çalışın. Aklınıza gelen herhangi bir fikir var ise, onları bırakın ve dikkatinizi yine nefesinize getirin.

Uyku için meditasyon birazcık ergonomik gerektirebilir, sadece uyku kalitenizi iyileştirmenin oldukça etken bir yolu olabilir. Uykuyla savaşım ediyorsanız, doktorunuzla meditasyon ya da uykuyla alakalı öteki tedaviler ile alakalı konuşmak isteyebilirsiniz.

IX. Uyku İçin Meditasyon

Meditasyon, uyku kalitenizi iyileştirmenin yararlı bir yolu olabilir. Meditasyon yaptığınızda, nefesinize odaklanır ve zihninizi dikkat distribütör şeylerden arındırırsınız. Bu, rahatlamanıza ve daha basit uykuya dalmanıza destek olabilir.

Uyku için meditasyon yapmanın birkaç değişik yolu vardır. Bayağı bir metot, basit bir pozisyonda oturmak ve gözlerinizi kapatmaktır. Nefesinize odaklanın ve zihninizi bütün düşüncelerden arındırmaya çalışın. Zihninizin dalıp gittiğini ayrım ederseniz, dikkatinizi nazikçe nefesinize geri getirin. Bunu 10-15 dakika süresince meydana getirmeye devam edin.

Uyku için rehberli bir meditasyon dinlemeyi de deneyebilirsiniz. Çevrimiçi ve uygulamalarda birçok rehberli meditasyon mevcuttur. Bu meditasyonlar rahatlamanıza ve nefesinize odaklanmanıza destek olarak uykuya dalmayı kolaylaştırır.

Meditasyon uykusuzluğa umar değildir, sadece uyku standardını iyileştirmek için yararlı bir çalgı olabilir. Uykusuzlukla savaşım ediyorsanız, destek olabilecek öteki tedaviler ile alakalı doktorunuzla görüşün.

İşte uyku için meditasyona dair birkaç ipucu:

  • Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun.
  • Kolay bir pozisyonda oturun.
  • Gözlerinizi kapatın ve nefesinize odaklanın.
  • Tüm düşünceleri ve endişeleri bırakın.
  • Şayet zihniniz dağılırsa, dikkatinizi nazikçe yine nefesinize getirin.
  • 10-15 dakika süresince meditasyona devam edin.

1. Meditasyon nelerdir?

2. Meditasyonun yararları nedir?

3. Iyi mi meditasyon yaparım?

Barış Tolon, sağlık ve yaşam kalitesi üzerine derin bir tutkuya sahip bir yazardır. Uzun yıllardır alternatif tıp, doğal tedavi yöntemleri ve sağlıklı yaşam konularında araştırmalar yapmakta ve edindiği bilgileri Sifalibilgi.com üzerinden paylaşmaktadır. Barış, aynı zamanda bireylerin günlük yaşamlarında sağlıklı alışkanlıklar geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlayarak, hem teorik hem de pratik çözümler sunmaktadır.

  • Toplam 153 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Elevate Ease Daha Sakin ve Mutlu Bir Siz İçin 5 Rehberli Meditasyon Tekniği

Derin Düşünce 5 saat önce

(*5*)İçindekilerII. Meditasyonun YararlarıIII. Meditasyon Iyi mi YapılırIV. Yeni Başlayanlar İçin MeditasyonV. Meditasyon Esnasında Meydana getirilen Yaygın YanlışlarVI. Yeni Başlayanlar İçin MeditasyonVII. Stresi Azaltmak İçin MeditasyonDepresyon İçin MeditasyonIX. Depresyon İçin Meditasyon (*5*) Elevate Ease: Rahatlık İçin Rehberli Meditasyon Teknikleri Meditasyon, zihinsel ve fizyolojik esenlik için birçok faydası olduğu yayınlanan bir uygulamadır. Stresi, kaygıyı ve depresyonu azaltmaya, uykuyu, odaklanmayı ve yaratıcılığı iyileştirmeye destek olabilir. Birçok değişik meditasyon türü vardır ve her birey kendisi için en iyi olanı bulacaktır. Birtakım popüler meditasyon türleri şunlardır: Farkındalık meditasyonu Vücut tarama meditasyonu Odaklanmış dikkat meditasyonu Transandantal meditasyon Meditasyona yeni başladıysanız, rehberli bir meditasyonla adım atmak iyi bir fikirdir. Bu, meditasyonun temellerini öğrenmenize ve uygulamaya alışmanıza destek olabilir. Çevrimiçi ve kitaplarda birçok rehberli meditasyon mevcuttur. Meditasyonun temellerini öğrendikten sonrasında, değişik meditasyon türleri ve tekniklerini denemeye başlayabilirsiniz. Mühim olan sizin için en iyi olanı bulmak ve tertipli olarak ergonomik yapmaktır. Meditasyon, zihinsel ve fizyolojik sağlığınızı iyileştirmenize destek olabilecek […]

Farkındalıkla Aşma Ruhsal Büyüme İçin 7 Temel Kitap

Derin Düşünce 7 gün önce

(*7*)İçindekilerII. DikkatlilikV. Tinsel Büyüme Iyi mi Elde EdilirVI. Meditasyon Iyi mi YapılırVII. Iyi mi Meditasyon YapılırKendinizi Iyi mi GeliştirebilirsinizIX. Tinsel Büyümenin Yararları “Mindful Transcendence: Essential Books for Spiritual Growth” anahtar kelimesinin arama amacı, onların spiritüel gelişimlerine destek olabilecek kitaplar bulmaktır. Bunun sebebi, farkındalıklarını geliştirmenin, spiritüellikleriyle irtibat kurmanın yahut hayatlarında refah ve anlam bulmanın yollarını arıyor olmaları olabilir. Anahtar kelime ek olarak, ferdin genel şahsi açınma kitapları yerine spiritüel gelişime has kitaplar aradığını da ima eder. İşte psikolojik açınma için tavsiye edilen en iyi kitaplardan bazıları: Şimdiki Dönemin Gücü – Eckhart Tolle Eckhart Tolle’den Yeni Bir Dünya Michael A. Singer’ın Bağlanmamış Ruhu Kristin Neff’in Öz Şefkate Giden Farkındalık Yolu Alan Watts’ın Güvensizliğin Bilgeliği Bu kitaplar psikolojik gelişime dair muhtelif bakış açıları sunar ve manevi bilgeliğinizle irtibat kurmanıza, hayatınızda refah ve anlam bulmanıza, daha bilgili ve sevgi dolu bir yaşam yaşamanıza destek olabilir. Ruhsal açınma ile alakalı daha çok kaynak arıyorsanız, bakabileceğiniz […]

Bütünsel Şifa Meditasyon Fiziksel ve Zihinsel Olarak Kendinizi Daha İyi Hissetmenize Nasıl Yardımcı Olabilir?

Derin Düşünce 4 hafta önce

İçindekilerMeditasyonun Fiziksel Esenlik İçin YararlarıNasıl Meditasyon YapılırMeditasyona Adım atmak İçin İpuçlarıMeditasyonu Günlük Hayatınıza Dahil EdinII. Meditasyonun Sağlığa YararlarıIII. Meditasyon Nasıl YapılırIV. Değişik Meditasyon TürleriV. Yaygın Meditasyon HatalarıVI. Muayyen Esenlik Durumları İçin MeditasyonVII. Yeni Başlayanlar İçin MeditasyonMeditasyon Uygulamaları ve KaynaklarıIX. Meditasyonun Bilimi Meditasyon, stresi azaltmak, uykuyu iyileştirmek ve bağışıklığı güçlendirmek de dahil olmak suretiyle fizyolojik esenlik için birçok faydası olduğu yayınlanan bir zihin-beden uygulamasıdır. Bu yazıda, meditasyonun fizyolojik sağlığı iyileştirmek için kullanımını destekleyen kanıtları tartışacağız. Ek olarak meditasyona iyi mi başlayacağınız ve onu günlük hayatınıza iyi mi dahil edeceğiniz hikayesinde ipuçları vereceğiz. Meditasyonun Fiziksel Esenlik İçin Yararları Meydana getirilen araştırmalar meditasyonun pek fazlaca fizyolojik esenlik sorununu iyileştirmeye destek olabileceğini gösteriyor, bunlardan bazıları: Stres Kaygı Depresyon Uykusuzluk Yüksek kan basıncı Kalp hastalığı Diyabet Ağrı Meditasyon hem de stresi azaltarak, uykuyu iyileştirerek ve bağışıklığı güçlendirerek genel esenlik ve refahı iyileştirmeye destek olabilir. Nasıl Meditasyon Yapılır Meditasyon her insanın öğrenebileceği bayağı bir uygulamadır. Meditasyon […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele